Semestern i Spanien har börjat

Har nu haft semester en vecka och varit i Spanien lika länge. Likt många andra är vi ressugna efter Covid19-pandemin. (Pandemin är förövrigt inte slut). Årets resa är en innestående sedan två år tillbaka och skulle ägt rum 2020.
En smolk i bägaren med årets resa var att vi fick resa från Arlanda. Så var inte planeringen från början utan tanken var att resan skulle gå från Linköping. Anledningen till flytten är att landningsbanorna i Linköping byggs om och flygplatsen stängs ner helt i fem veckor med start från den 11 juli. Resan gick bra till Malaga efter försommarens kaos på Arlanda var tankarna inte helt positiva. Jag flög med KLM och efter en mellanlandning i Amsterdam landade planet på utsatt tid.
I den den charmiga byn Nerja på Costa Del Sol är det mesta sig likt efter tre år. De restauranger man besökte tidigare finns kvar och några nya har tillkommit.

Lämna ett svar