Lill-Lördag i slutet av september kan bara sluta på ett sätt

Lill-Lördag, tidigare ett begrepp för att man var mitt i veckan och på något sätt skulle det firas. Firandet kunde bestå i att man besökte krogen eller någon nattklubb eller vad det nu kunde vara. Sedan var det en utmaning att ta sig upp dagen efter och gå till jobbet. Ni förstår, begreppet ”Lill-Lördag” inbegriper på något sätt något man måste fira. Jag kunde inte vara sämre än att jag firade på mitt sätt idag: genom att besöka gymmet och bränna av ett riktigt överkropps pass. Det blev övningar för: ryggen, bröst, biceps, triceps och ännu mera biceps. Jag är egentligen inte så förtjust i dessa övningar men eftersom hela kroppen måste tränas så är det att gilla läget. Anledningen till att jag inte är förtjust i att träna överkroppen är att den består av små muskelgrupper som det är lätt att överträna, så det kan bli problem. Jag har lärt mig läxan och nu när jag kör överkroppen så känns det riktigt bra när man är klar.

Redo för överkroppen

Lämna ett svar