Nu har jag minskat 17 kilo under januari

Januari är ingen höjdarmånad. Det har jag aldrig tyckt. Det är fortfarande mörkt ute och alla helger är slut, samt att man har dåligt med pengar. Men januari är oftast en mycket bra månad om man vill göra en förändring. Januari 2020 skulle jag ge min egen kropp en välbehövlig och rejäl återhämtning. Jag skulle försöka gå ner i vikt och jag skulle göra en så kallad detox.
Under hela hösten hade jag märkt på vågen att den gick åt fel håll och min sömn började bli sämre. Sagt och gjort, den 2 januari satte jag igång med min detox. Detoxen skulle pågå i nästan en månad. Jag hade kommit i kontakt med ett livsstilsprogram som verkade sympatiskt och tilltalande och själva viktnedgången var egentligen en biprodukt(!). Det innebar att om man hade övervikt så skulle alla överflödiga kilo försvinna från kroppen. Jag bestämde mig och börja planera för de a kommande 30 dagarna. Jag skulle bland annat avstå från alkoholhaltiga drycker. ”Jaha” tänkte jag, det kan jag göra. Jag har haft vita perioder tidigare, så det var inga problem. Däremot skulle jag avstå från kaffe under 14-dagar. Hmm…hur skulle detta gå?
Jo, det gick verkligen över förväntan. Viktnedgången blev -17 kg och midjemåttet minskade med -12 cm. Vill du också gå ner i vikt? Hör av dig till mig så skall jag berätta hur du ska göra. Nedan ser du bild som det är 30 dagars skillnad mellan. Före bilden är tagen 29 december och efter är tagen nu i onsdags (28 januari).

Lämna ett svar