Hälsporrar och annat trams…

För några veckor sedan hände det: efter ett pass på löpbandet kändes det inte bra i foten när jag klev av. Det gjorde fruktansvärt ont. Det visade sig att jag fått en s.k. hälsporre. Hälsporren gör sig mest påmind på morgonen när man skall bege sig mot badrummet och innan foten är uppmjukad. När man sedan får på sig skor känns det bättre. Nu är jag inne på tredje veckan och det gör fortfarande ont, fast den värsta smärtan börjar ge sig. Anledningen till att jag fick problem med hälen var ett par uttrampade träningsskor, med för dålig dämpning. Nåväl, jag har gjort läxan och fixat ett par nya träningsskor. Istället för löpbandet har jag återupptäckt att köra Spinning. Spinning är ett utmärkt sätt att hålla konditionen. Jag körde mycket Spinning för men tröttnade.

Lämna ett svar