Tisdagkväll med regn och rusk samt Mindfullness

Ikväll blev det ett pass på gymmet. Det blev träning av överkropp. Egentligen hade jag inte tänkt att träna, men jag blev skapligt frustrerad på jobbet under dagen. Sedan gammalt gäller då, om man känner så efter en arbetsdag, så skall man tömma all dålig energi på gymmet Mycket riktigt, det blev en skaplig urladdning. Efter en dryg timmes tränande kände jag att musklerna var tömda på energi. När man har den känslan är det skönt att sedan duscha och byta om. I dessa tider pratas det mycket om ”mindfullness”. Ärligt talat så vet jag inte riktigt vad det betyder, men jag har tolkat det som att man gör något man gillar ”här och nu”(!). När sedan endorfinerna flödar i kroppen efter en tuff fysisk ansträngning, känns det bra att duscha, äta en bit mat och sedan varva ner. Helt plötsligt har glädjen och harmonin infunnit sig i kroppen igen och då kan man avsluta dagen med en god natts sömn.
Om du läser detta inlägg får du gärna dela med dig av vad du gör för att komma på banan igen efter en tuff dag.

Lämna ett svar