Likasinnade

Något som jag verkligen tycker är kul är när människor kommer fram och vill snacka träning på gymmet. Det är människor av olika åldrar, med olika bakgrund. Det är människor av olika sorter. Många undrar hur mycket jag tränar, vad jag tränar: hur mycket jag klarat i olika moment osv. Jag frågar tillbaka och sedan är diskussionen igång! Ja, ni fattar. Jag måste säga att jag fullkomligt gillar att ”slänga käft” med folk. Det är det som är grejen: att få dela ett intresse med likasinnade! OK, vissa personer är inte så mottagliga utan de kör sina övningar och sedan drar de hem. Det får man respektera. När människor frågar mig om mina resultat från olika tävlingar så säger jag att jag inte minns dem så väl: däremot minns jag bättre alla fantastiska människor man stött på genom åren. (Visst, frågar du vad jag presterat i bänk, knäböj eller marklyft så svarar jag.) Kort och gott gillar jag när det är god stämning bland människor. God stämning kan de flesta bidra med, om man vill, vill säga.

Lämna ett svar