Kompromisslös helg och fullt ös i gymmet.

Vilken helg! Jag menar i första hand det otroliga vädret med sommartemperaturer under både lördag och söndag. Att vädret är fint och varm i slutet på september inte direkt ovanligt men den här helgen var det extra varmt och skönt och det hindrar inte från att besöka gymmet och träna. Så blev det denna helg: ni som läser mina inlägg vet min inställning: du har alltid tid för en timmes träning på gymmet 🏋🏻‍♀️. Så det är klart jag hade tid för en timmes träning både lördag och söndag. Skall jag var helt ärlig så blev det 1,5 timmes träning på lördagen. Lördags passet blev ett överkroppspass med bänkpress som basövning; 4×6 på 90 kg kändes otroligt lätt, följt av smalbänk och militärpress, därefter hantlar och dragmaskiner. Söndagspasset innehöll fokus på sned bänkpress följt av hantlar med träning av mage och rygg. Glömde nästan att säga att jag körde kettlebells: en otroligt bra övning där man involverar många muskelgrupper. Helt i min smak.

Gymmet
Härligt sensommarväder

Startar upp en ny vecka med att jag väljer att vila från träningen ikväll.

Lämna ett svar