Vilodag från gymmet

Tränade inte ikväll. Tog en vila efter två dagar med tuff träning i gymmet. En vilodag är välkommet och känns extra bra när man fortfarande känner av träningsvärk. Träningsvärk är för mig ett kvitto på att mina muskler har jobbat.

En kväll utan träning är i dessa tider inga problem då det är Vinter-OS just nu och man kan koppla av genom att beskåda alla otroliga prestationer. När jag ser otroliga sportsliga prestationer brukar jag reflektera över mina egna prestationer. Jag kommer framtill att jag också är en vinnare, utan att jag får den otroliga uppmärksamheten. Jag är en vinnare eftersom jag fortfarande kan gå upp på morgonen, genomföra morgonbestyren utan smärta, gå till jobbet och arbeta för att därefter träna på gymmet. Detta är min guldmedalj och jag hoppas jag kan ta många guldmedaljer till under återstoden av min tid på jorden.

Livskvalitet är en god kopp kaffe, en god bakelse och trevligt sällskap. Det laddar batterierna.

Lämna ett svar