Sista dagen i februari samtidigt som en ny vecka börjar.

Sista dagen för månaden februari idag. Det går fort när man har roligt. Ikväll blev det ett rejält benpass. Jag har väl nämnt tidigare att jag alltid gillat att träna ben? Ikväll tog jag chansen och körde ett rejält benpass: knäböj, benpress, benspark och träning av magen fick bli kvällens övningar. Jag är mest glad för att jag fortfarande håller i med knäböj: en fantastisk totalövning säger jag. Många jag känner som träna på gym har slutat med att träna ben. Anledningen är att de tycker det är jobbigt får jag höra: ja, träna ben är jobbigt men det är väl det som är grejen? Jag har inte kunnat träna ben på bra många år på grund av olika typer av skador, förslitningar etc. men under de senaste två åren har jag gjort en långsam comeback och försökt bygga upp mig. Jag kör knäböj i första hand för den allmänna rörligheten, så det är därför jag haft som mål att träna knäböj en gång i veckan. Kör du knäböj?

Lämna ett svar