Måndagspasset startar veckan men det är Söndagens långpromenad som lägger grunden

Ser att jag glömde rapportera om Lördagspasset. Lördagspasset har blivit ett av veckans favoritpass och i lördags blev det av som vanligt. Det här passet körde jag baksidan av kroppen vilket innefattar tunga övningar för i princip hela kroppen, ni vet så kallade sammansatta övningar. Tunga övningar innebär att jag lägger på extra vikter. Det blev övningar som marklyft, bröst, axlar, raka marklyft(Romanian deadlift) mage och rygg. Vilade igår Söndag från gymmet. Tog en promenerade i det fina vädret istället på cirka 10 km. En mycket behaglig promenad som reducerar träningsvärk och ökar återhämtningen i kroppen. Det bästa du kan göra efter ett tufft pass är att ta en långpromenad och få en genomblödning i kroppen så att all mjölksyra försvinner. Promenader är underskattat.

Nu ikväll måndag, blev det bröst, armar, axlar. Ett typiskt vardagspass med fokus på de mindre muskelgrupperna. Jag kände mig efter helgens övningar helt OK i kroppen.

Lämna ett svar