Några tips på hur du gör med träning när det är varmt ute

Idag har det varit bra väder samt varmt och så var det under eftermiddagen och kvällen. Jag bangade inte på grund av värmen utan det blev ett besök på gymmet. När semestrar är slut och man börjat jobba så handlar det om att följa sin rutin och vara disciplinerad. Jag tillhör inte kategori ursäkt; alltså det som hade resonerat i stil med ”oj, vad varmt det var idag, jag kan inte träna”. Jag ska ge dig ett tips hur man hanterar sådana situationer och det är: kör kortare pass! Kortare pass i min värld landar på cirka en timme. Normalt brukar jag tillbringa en och en halv timme på gymmet. Hur gör du när det är varmt ute?

Ikväll blev det ett bröst och axlar som fick sig en omgång. Det var en behaglig känsla efter passet, att få byta om och äta något gott. Jag återkommer med tips på hur du kan äta efter ett träningspass.

Ikväll blev det stekt kyckling, lätt stekta tomater, vitlök, gröna bönor med Kamutvete. Hur gott som helst😋

Lämna ett svar