En bit kvar av sommaren och bänkpress med smal fattning.

Veckan som gick var en bra träningsvecka. Blandade styrketräning med konditionsträning. Vad gäller styrketräning har jag återupptäckt en övning som jag börjat köra: bänkpress med smal fattning. Om du visste vilken effektiv övning💪🏻! Du kör bänk men du har en smal fattning om stången istället för bred fattning som när du kör vanlig bänk.

Jag börjar med bänk för att sedan som övning två köra bänkpress med smal fattning. Vad är det som är så speciellt med smal-bänk? Jo, du får en extra duvning av muskelgrupper som biceps, bröst och ryggmusklerna bland annat. Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men jag är ett stort fan av att köra ”sammansatta övningar” som det brukar kallas: sammansatta övningar innebär att man försöker involvera så många muskelgrupper som möjligt i varje övning när man tränar. Där har du en förklaring till att det är så framgångsrikt att träna med fria vikter!

Sensommaraktivitet med kräftfiske är mycket kul och avkopplande.

Lämna ett svar