I mitten av den värsta veckan tillbringas på gymmet

En något vulgär beskrivning men faktum är att jag hörde att just måndagen i förrgår kallades för ”Blue Monday”. Jag hade aldrig hört uttrycket förut. Tydligen skall det vara årets sämsta måndag. Anledningen var bland annat att det har varit Jul och Nyårshelg; man har dåligt med pengar; det är en tid kvar till man får nästa lön osv.

För egen del har jag aldrig märkt av det där och jag hoppas verkligen att jag slipper uppleva det.

Det jag fick uppleva ikväll däremot var ett ensligt gym och en möjlighet att genomföra ett bra pass. Känslan var att jag hade ett eget gym ikväll. Jag tog chansen och körde ett tufft pass efter jobbet. Ikväll blev det rygg, axlar och en biceps och triceps. Jag fick en pump som hette duga. Har du haft dåliga vibbar för den här veckan så får du gärna höra dig och kommentera.

Selfie efter passet

.

Lämna ett svar