Äntligen börjar det bli varmare och ska jag träna?

Vi har kommit en bit in i juni. Juni är ju som bekant en sommarmånad. Hittills har vi inte sett eller känt så mycket av detta men idag kom äntligen varmare väder.

De var en behaglig sen eftermiddag när jag gick från jobbet. Människor satt på torget och fikade samt åt glass: helt enkelt bara njöt av tillvaron! Tankarna fladdrade förbi i mitt huvud, ”är det vettigt att gå inomhus för att tillbringa en dryg timme på ett gym en ljummen försommarkväll?” Alla håller inte med mig i detta men för egen del tycker jag det. Även om jag numera bara är en motionär tycker jag det. Det handlar egentligen om en sak och det är att bestämma sig för att ikväll ska jag träna.

På gymmet blev det bröst, axlar, armar och mage. Det gjorde inte saken sämre när det visade sig att det var några trevliga och roliga träningskompisar som hade resonerat på samma sätt som jag och körde ett pass. Några set senare blandat med glada tillrop och skratt gjorde att jag kände mig nöjd när jag lämnade gymmet.

Lämna ett svar