Detox avslutad och en ny vecka med nya möjligheter

Idag avslutade jag sju en dagars detox. Vad är en detox? I korthet kan man beskriva det som att du drar ner på kaloriintaget, socker och salt och ingen alkohol för att städa ut en massa skit från din kropp. Vad man gör är att man förhåller sig till en speciell kost: istället för att dra runt på cirka 2500-3000 kalorier/ dag så intar man en kost bestående av runt 1000 kalorier per dag. Varför? För att få bort all negativ energi och öka välbefinnandet i kroppen. Fungerar det? Ja, det gör det och resultaten blir häpnadsväckande positiva för de som följer ett uppgjort schema. En sidoeffekt är att du också går ner i vikt. Fråga: Gick du ner i vikt? Ja, jag jag gick ner 7 kilo i kroppsvikt på sju dagar till följd av att jag körde min detox. Hur som helst…Jag förstår att du som läser detta tycker att det låter för bra för att vara sant och jag kan förstå att du är skeptisk! Det är helt OK. Sanningen är att hur många kilo du, tappar beror på dina ingångsvärden; det vill säga, om du är liten? kort eller lång? Stor eller tjock?

Alla vill representera sitt absolut bästa jag. Tveka inte för att kontakta mig om du vill veta mer om hur du ska göra för att må bättre och tappa några extra kilo! Hörs vi ?

Lämna ett svar