Rehabilitering

I morgon är det 6 veckor sedan jag åkte på mitt ryggskott. Skadan är en gammal idrottsskada som jag fick för över tiotalet år sedan. Så här våldsamt har det aldrig varit. Rehabiliteringen går långsamt tycker jag. Det värsta kramperna håller på att ge med sig och fortfarande är mornarna jobbigast. Det som fungerar bäst är promenader och rörelse. Har varit sparsam med besök på gym eftersom det helt enkelt inte fungerat. Ryggen är involverad i de flesta övningarna vilket man inte tänker på förens man får problem med ryggen. De senaste lördagarna har jag tagit mig till gymmet och kört ungefär en timme. Träningen har mest haft karaktären av rehab. En del träning av ben har det blivit. Löpbandet har jag också använt i form av ¨power walking¨ om 15-20 minuter med mycket stretchövningar. Jag är tacksam att det fungerar så pass bra att jobba ändå och jag har blivit bättre på att stå upp och jobba vid skrivbordet.

Rehabilitering
Liniment gör att ryggen känns behagligare

Lämna ett svar